Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: TELEPÍTETT APRÍTÓGÉP

A berendezés leírása

Skorpion 500 EB aprítógép egy telepített forgódobos aprítógép lapos és kerek nyesedék, különböző fűrészüzemi és bútorüzemi hulladékok aprítására 500 mm szélességig.

Az aprítógép vezérlési rendszerével lehet végrehajtani a bekapcsolást, munkafolyamat ellenőrzést, túlterhelés ellenőrzését és a meghajtás kikapcsolását.

A berendezés vágórendszerét a 2, 3 vagy opcióban 4 vágókéssel,valamint egy ellenkéssel ellátott dob adja. A támasztókés rögzítésének szerkezete (az aprító gép vázából kicsúsztava). lehetővé teszi annak nagyon gyors megfordítását ill. kicserélését.(a kés négy vágó munkaéllel rendelkezik). Ezek, az erre a célra alkalmazott kések rozsdamentes és éltartó acélból készülnek, ami hosszúidejű élettartamot biztosít. A dobon alkalmatott kések száma valamint a rostafuratok nagysága lehetővé teszi a kívánt apríték méret elérését. Az adagolandó anyag szállítása az aprítógép garatába két továbbító fogazott görgő és kiegészítőleg egy segédgörgő segítségével történik, amelyeket motoreduktor hajt, ami egyben lehetővé teszi igen rövid darabok adagolását is.

Az aprítógép főmeghajtását egy alacsony fordulatú villanymotor biztosítja. Ez a motor, a magas forulatú motorhoz képest stabilabb munkavégzéssel és nagyobb forgató nyomatékkal jellemezhető.Ugyanolyan motorteljesítmény mellett nagyobb az energia átvitele valamint a főmotoron alkalmazott megnövelt szíjkerék átmérő az ékszíjak élettartamát is megnöveli. A berendezés meghajtását egy 45-os vagy 55 kW-os villanymotor teszi lehetővé.

Az aprítógép rendelkezik elektronikus munkafolyamat ellenőrző rendszerrel, amely automatikusan megelőzi a vágórendszer túlterhelését az adagoló rendszer átmeneti megállításával.

A Skorpion 500 EB aprítógép ugyanúgy együttműködhet szalagos, valamint vibrációs adagoló- szállító rendszerekkel is. A berendezés alapfelszereltségéhez tartozik az aprítógép, vezérlő szekrény, valamint opcionálisan az adagoló szállítóegység, valamint apríték szállító berendezés.

A kitermelt apríték használható közvetlenül kazánban való égetésre, vagy alapanyagaként a papírgyártáshoz, bútorlapok gyártásához, valamint őrlőmalmi másodszori aprítás után brikett és pelletgyártáshoz.

 

A műszaki adatai

A BERENDEZÉS TIPUSA

SKORPION 500 EB

Méretek (hossz x szélesség x magasság) [mm] 2050 x 1300 x 1300 (+500)*
Súly [kg] 2400**
Kések mennyisége 2 vágókés + 1 támasztókés
3 vágókés + 1 támasztókés
4 vágókés + 1 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 25,5-ig
Apritás teljesitménye [m3/ó] 20-ig
Aprítás szélessége [mm] 20-tõl 30-ig
15-tõl 25-ig
10-tõl 15-ig
Adagolótorok mérete(szélesség x magasság) [mm] 500 x 180
Vágódob átmérõje [mm] 450
Vágódob forgási sebessége [ford/min] 500 (2 vágókés)
700 (3,4 vágókés)
Adagolás módja szalag vagy vibrációs szállító
Fõmotor teljesítménye [kW] 45 vagy 55
Adagoló motorok teljesitménye [kW] 2 x 2,2
Átvételi szállító motor teljesítménye [kW] 1,5
()* - magasságnövelõ szerkezet
()** - a tömeg függ az aprítógép felszereltségétõl.

 

Alapfelszereltség:

  • vezérlõ szekrény,
  • túlterhelés elleni elektronikus rendszer.

Alternatív tartozék:

  • adagoló szalag,
  • apríték szalag,
  • állítható adagolási sebesség

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére