aprítógép
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: MOBIL APRÍTÓGÉP - TÁRCSÁS

A berendezés leírása

A Skorpion 120 SD aprítógép az ágak, fatörzsek aprítására szolgál 120 mm átmérőig.

A Skorpion 120 SD aprítógép egy tárcsás aprító, pneumatikus kidobó rendszerrel a tárcsán. Az apríték kidobására  egy az alvázhoz képest 360º elfordítható kéményen át kerül sor. A vágórendszert tárcsa képezi 2 vágókéssel (mindkét oldalán élezett). A meghajtás rendszere 28,5 LE léghűtéses kéthengeres motorból áll. A motor laminált motorháztető védi. Az alkalmazott 40 literes üzemanyag tartály lehetővé teszi a gép több órás üzemeltetését a terepen. Az aprítógép rendelkezik hidraulikus rendszerrel meghajtott anyagtovábbító görgőkkel, amelyeket a saját hidraulika szivattyúja táplál.

A Skorpion 120 SD aprítógép rendelkezik europai tanusítvánnyal, ami lehetővé teszi a gép regisztrálását és a közúti forgalomba helyezését.

Az aprítógép szerkezete ráfutófékkel és állóhelyzeti fékkel valamint gámbcsaphoz vagy vonószemhez használatos vonóhoroggal ellátott egytengelyes alvázra került elhelyezésre. Az aprítógép rendelkezik modern LED kázúti világítással.

Az aprítógép alapfelszereltségéhez tartozik az európai piacon elérhető egyik legmodernebb elektronikai rendszer No-stress, ami megelőzi a meghajtórendszer túlterhelését, az adagolórendszer automatikus pillanatnyi megállításával. Alapfunkciója a szünet – megállításon kívül a hátramenet –a fa átmeneti visszahúzása a vágórendszer átmeneti terhelés csákkentéséhez a túlterhelés időpontjában. A No-stress túlterhelés megelőző rendszer szerkeszthető programja lehetővé teszi egyszerű módszerrel a gép műkádési beállításainak megváltoztatását és annak hozzáigazítását az egyedi igényekhez. A „vastag fa” , „vékony fa” program lehetővé teszi az aprítógép munkamódjai kázátti gyors váltást az aktuálisan aprítandó anyaghoz és ezáltal az aprítógép hatékonyságának návelését. Ez a rendszer rendelkezik beépített munkaóra számlálóval.

A kapott apríték felhasználható közvetlenül kazánban való elégetésre, komposzt készítésére, dekorációs célokra, valamint aprítómalomban történő további aprítás után brikett és pelletgyártás alapanyagaként.

 

A műszaki adatai

A BERENDEZÉS TIPUSA

SKORPION 120 SD

Méretek (hossz x szélesség x magasság) [mm] 3680 x 1760 x 2250
Súly [kg] 900
Ágátmérõ [mm] 120
Kések mennyisége 2 vágókés + 2 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 33-ig
Apritás teljesitménye [m3/ó] 8-ig
Aprítás szélessége [mm] 9 -11 között
Adagolás módja hidraulikus adagoló
Apritótárcsa átmérõ [mm] 550
Adagolótorok mérete(szélesség x magasság) [mm] 285 x 165
A motor mûszaki adatai
Motor tipusa LOMBARDINI 9LD626-2
Lökettérfogat [cm3] 1248
Motorteljesitmény [LE] 28,5
Hûtés módja léghûtés
Üzemanyag tipusa gázolaj
Üzemanyagtartály térfogata [l] 40
Maximális üzemanyagfogyasztás [l/ó] 5,5
Inditás elektromos

 

Alapfelszereltség:

  • Üzemóra számláló
  • Pótkerék
  • Apríték kidobási magasság állítása
  • Forgó csõ 360º
  • No-stress rendszer

 

Alternatív tartozék:

  • Kémény magasító

 

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére