TEKNAMOTOR, skorpion, aprító, aprítók, daráló, darálók, faaprítók, gallyaprító, tuskómaró, tuskómaró, erdészeti gépek, gallydaráló, gallyaprítók, malmok
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: TRAKTOR MŰKÖDTETÉSŰ-DOBOS APRÍTÓGÉP

A berendezés leírása

Skorpion 350 RBP erdészeti utánfutóhoz alkalmazott dobos aprítógép, ami min. 100 LE (540 ford/min) teljesítményű mezőgazdasági vontatóval működik együtt. Figyelemmel az aprítandó anyag lényeges méreteire 250 mm átmérőig, az aprítógépet ajánlott mechanikai fahulladék adagolóval, daruval használni. A faadagolás nagy mérete, garat mérete 375 x 340 mm lehetővé teszi elágazó galyak és egyéb terjedelmes fahulladék aprítását.

Alapfelszereltségként az aprítógépben alkalmazásra került fabehúzó rendszer, ami a lengőkarba  beépített 380 mm átmérőjű fogazott fabehúzó és lenyomó görgőből, valamint 960 mm hosszúságú fogazott lánctalpú adagoló asztalból áll, amely előtt hidraulikusan zárható 830 mm hosszúságú kiegészítő lánctalppal ellátott adagoló asztal található. Az aprítógéppel való munkavégzés a lánctalprendszer segítségével biztosítja a magas hatékonyságot.

Az aprítógép rendelkezik hidraulikus szivattyúval, amely táplája a fabehúzó rendszert. A görgő és a lánctalp meghajtását hidraulikus szivattyúk rendszere végzi a reduktorokkal együtt.

A dobon szektor rendszerben elhelyezett 2 vágókés (a dob egy fordulata egy teljes vágásra) biztosítja az aprítógép kiemelkedő lehetőségeit a traktor viszonylag kis teljesítménye mellett. Az aprítógépben alkalmazásra került rosta 30x30 vagy 50x50 mm lyukméretben, ami biztosítja az egyenletes apríték méretet. A rosta alól az aprítékot két csigaszállító továbbítja a kidobó ventilátorhoz, amely segítségével kidobásra kerül a kidobókéményen keresztül.

Az aprítógép rendelkezik hidraulikusan összecsukható kidobócsővel Joystick segítségével kivitelezett automatikus elfordítás vezérlővel 240°-ban.

Az aprítógép szerkezete az erdészeti vontatóra erősíthető alaplapra került felhelyezésre. Az aprítógép rendelkezik magasságszabályozós felcsavarható lábakkal. A lábak lehetővé teszik az utánfutóval az aprítógép alá hajtani annak az utánfutóra való fel és leszereléshéhez.

Ez a megoldás teszi lehetővé az aprítógép vontatását az utánfutóra felszerelt állapotban, és az utánfutóra szerelt daru tökéletesíti az aprítógéppel való munkavégzést.

Az aprítógép alapfelszereltségéhez tartozik az európai piacon elérhető egyik legmodernebb elekltronikai rendszer No-stress, ami megelőzi a meghajtórendszer túlterhelését, az adagolórendszer automatikus pillanatnyi megállításával. A szerkeszthető túlterhelés elleni No-stress rendszer program lehetővé teszi egyszerű módszerrel a gép működési beállításainak változtatását és annak hozzáigazítását az egyedi igényekhez. A „vastag fa”, „vékony fa” program lehetővé teszi az aprítógép munkamódjai közötti gyors váltást az aktuálisan aprítandó anyaghoz, és ezáltal az aprítógép hatékonyságának növelését. Ez a rendszer rendelkezik beépített munkaóra számlálóval.

A fahulladékból kapott aprítékot fel lehet használni kazánokban való égetésre, nyersanyagként bútorlapok gyártásához, vagy továbbfeldolgozásra kalapácsos malmokban.

A Skorpion 350 RBP aprítógép vásárlása optimális megoldás azon cégek és vállalkozások számára, amelyek tevékenységüket modern és gazdaságos irányba fejlesztik.

 

A műszaki adatai

MODEL ZAŘÍZENÍ

SKORPION 350 RBP

Méretek (hossz. x szél. x mag.) [mm] 2070 x 2220 (3160)* x 2590 (3710)*
Súly [kg] 2200**
Anygátmérõ [mm] törzs 250-ig
Kések száma [db] 2 vágó + 1 álló
Adagolás sebessége [fm/min] 21 -ig
Aprítás kapacitása [m3/h] 16 -ig
Apríték szélessége [mm] 28 mm-ig anyag függvényében
Adagolás módja hidraulikus meghajtású görgõ és lánctalp adagoló
Dobátmérõ [mm] 520
Garat méretek (szél. x mag.) [mm] 375 x 340
Lánctalp hossza [mm] asztal 960, nyitható asztal 830
Rosta - szem [mm] 30x30 vagy 50x50
Traktor TLT min. teljesítmény [LE] 100
()* - méret kinyitás után munkavégzés közben (csak az aprítógép).
()** - csak az aprítógép súlya.

 

Alapfelszereltség:

  • Hidraulikusan összecsukható adagoló asztal adagoló lánctalppal.
  • Hidraulikusan összecsukható kidobócsõ automatikus elfordulás vezérléssel 240° és terelõlappal.
  • Teljesítmény átvevõ tengely.
  • Saját hidraulikus rendszer.
  • Vezérlés hidraulikus elosztó segítségével vagy vezérlés Joystick segítségével.
  • Túlterhelés elleni No-stress rendszer munkaóra számlálóval.

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére